Aanwezigheid oefendagen openingsnummer

Beste leden,

Zoals jullie ongetwijfeld al vernomen hebben, organiseert onze KLJ Zele-Heikant op 26 augustus een sportfeest op de pleinen van KFC Heikant.

Op zo’n sportfeest nemen de KLJ- afdelingen het tegen elkaar op in verschillende disciplines zoals wimpelen, vendelen, dansen, touwtrekken, piramides bouwen, … In de namiddag begint het feestprogramma. Dit feestprogramma wordt geopend door een heus openingsnummer. Dit openingsnummer kunnen we niet zonder jullie hulp realiseren. Dus zijn we op zoek naar leden die het beste van zichzelf willen geven tijdens het openingsnummer.

Praktisch

Voor het openingsnummer is iedereen gekleed in het wit en het rood. Het is jullie keuze of je een witte T-shirt met een rode broek draagt of omgekeerd. De T-shirts zouden we graag ontvangen op de eerste oefening dat je aanwezig kan zijn omdat we deze graag zouden bedrukken. Vergeet deze dus zeker niet te tekenen met je naam.

Oefendata:

Woensdag 11 juli van 18u00 t.e.m. 20u00

Woensdag 18 juli van 18u00 t.e.m. 20u00

Woensdag 15 augustus van 18u00 t.e.m. 20u00

Woensdag 22 augustus van 18u00 t.e.m. 20u00

Zaterdag 25 augustus (uur zal later medegedeeld worden)

Graag hadden we op voorhand al geweten hoeveel leden er meedoen met het openingsnummer. Via onderstaande link kan je aanduiden of je al dan niet meedoet met het openingsnummer.

http://www.kljzeleheikant.be/node/67#overlay-context=

Indien jullie nog vragen hebben, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met Jolien De witte (0497/92.17.14) of Tibo De Wilde (0478/25.63.48).

Alvast bedankt en hopelijk tot één van de volgende oefendagen!

Werkgroep openingsnummer